Pages

Wednesday, April 30, 2008

Mandatori



3 hari yang lepas, sedang sibuk kemas rak buku sayer ternampak satu novel mmg yang dah lunyai.. Aku pun capailah novel tuh .. dlm hati aku ckp dah 2,3 kali terserempak ngn buku ni .. tapi aku x pnah nak baca .. bagi aku ,buku nih mcm x menarik sbb aku suka novel yang ceria .. pinky2 sikit pastu yang ade bunga2 ... mesti lah kisah cinta kan .. sebelom ni aku dah abis baca banyaklah jugak novel cinta (sayer bukan seorg pembaca novel setia, bagi saya 2,3 biji novel suda manyak)

sekarang saya dah bosan baca kisah cinta ... dah bosan baca criter yang .. mase sekolah rendah bercinta... baik sekolah samer samer pakai basikal .. pegi library same... hantar surat cinta .. pastuh clash , pastuh kawen ngn org lain ,pastuh cerai , pastuh mak marah la.. tapi endingnyer bersatu jugak ....

okkey .. bagi aku tulisan Ramlee awang murshid sungguh Tragis , aku suka cara die describe sesuatu situation tuh ,sampai aku rase sangat gerun bila part kna gantung tu..

1 orang memegang byk watak ..
** AMRAN- watak mase kecik
** NORMAN-watak maser dewasa .. penyayang ..
**BOGART- watak after hanyut kat laut
**BILAL PIUT- watak lsampai ending , tak sangka die pon amran
**CARLOS- watak penjahat, judge n pembunuh , bg aku die seorg yang baik hati..

heheh... korang semua mesti dah lama baca novel ni kan ... heehhehe
best kann??

4 comments:

HaWaDArLidA said...

mcm besh la cite ni..
nk pnjam buley?
hehe =p

Desmond said...

Mesti bosan cerita ni..

Qiassy Qamarina said...

hawa.. okey
saya bawa nnt


Demond: citer ni best lah

koMie ArOOn said...

da lame cari novel ni...
slalu jumpe kt PSI..
tp time nak beli je musti terjerumus ke arah membeli novel yg lain..huhu