Pages

Wednesday, October 19, 2011

pop cake! pop pop cake!

Salam everyone, 2,3 hari lepas asyik tgk update kedai coklat cantek pasal pop cake.. pop cake ni bebentuk bulat2 pastu dilekatkan mcm lolipop. dihias comel menarik dan kreatif dengan warna yang comel dan attractive.


bagi aku, ni salah satu makanan yang comel setanding dengan cup cake, lagi menarik kan bile time birthday party tak perlu mencomotkan diri nk potong kek. buh dalam piring.sorang bahagi dpt banyak! tak acii.... skang ni semua dah moden dan menerapkan nilai2 equality dalam kehidupan.

pop cake ni boleyh setel semua masalah  ketidak samarataan. tayahh potong. tapiiiii pastikan kire dulu bpe org nk mkn.. pastu darab 2 sbb satu je x cukup ni.

 kalau satu majlis jemput 30 orang x 2 = 60 batang POP CAKE!!
baru kenyang... nk majlis meriah tipssnye.tlg jangan jd kedekut sangat.


kreatif dan nmpak sedap!

‎1pcs:rm1.70.. min order 30pcs... now ada promotion 30pcs rm48 shj... kalau yg mcm dlm gambar ni rm55 include decoration.

 nak ORDER! klik




eh eh. mcm bunga tangan dowh!
seswaaaii ni time time sibuk konvo.
Cantik..

4 comments:

cikpia said...

lorh!!! baru tadi dok belek2 cake pops nie kat tenet..... cute!!!!

cikgu ainura said...

wow..nice... sedapnyer... :)

iszieylyanziy said...

alahai,,comelnyeeee

fatin hanani said...

wahhh serius comey :D
hehe nmpk pun nyummy2 hee