Pages

Saturday, May 8, 2010

lembumu lembuku jua



     baru saja usai membaca blog cik sakira.... die bagi aku lembu itam legam yang byk susu sbb                    
       peyot die besar..mesti ade anak sekor nih
aritu pakcik tua dah tag aku,tp aku malas nk wat sbb aku sentap baca jawapan die yang last tu.. tangguh punyer tangguh arini kene tag lg .. jadi aku pun buat la

Syarat-syarat terima wasiat lembu hitam :

  • Thank and link the person that gave you the cow
               shakira.thanks ya TAG  sy!!

  • Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers.(AKU AMIK 7 NAMA TERATAS KAT SHOUTMIX AKU
    1. arra
    2. p3perak
    3. qellissabb
    4. alif
    5. TTT
    6. mrchaon
    7. ummiros
    • Bagi tau diaorang ni yang diaorang dapat wasiat dari orang kaya Kg. Sepening Lalat.
      • okay!
    • Cerita 3 perkara apa yang anda selalu buat sambil tengok TV.
      1. tanya2 orang sebelah(aku kalau tgk tv bkn paham sgt)
      • tukar2 channel
      1. makan nasik depan tv(pastikan nasi x tumpah)
      • Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan.
        • sunqiuck susu (pelik seyh..x sedap langsung)
        • nasi goreng gerai no 4 seksyen 7(pelik sgt sbb murah dn byk smpai nk tumpah pinggan)
        • roti cicah sirap
        • Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat Facebook.
          • 103 kot.. xley add byk2 nnt kene marah
            • Favourite soalan ni . . . Camne korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe korang sekarang ?  
                           aku jumpe die mase kat tmpat menimba ilmu.. org lain timba dpt ilmu..aku timba dpt pakwe aku .. fewitt

            7 comments:

            sweeTSour said...

            untung la lembu ni..walau pn xhensem, tp pic dia sudah tersebar diserata alam maya..hehe

            Hasrol Nizam said...

            aku timba pakwe aku? kalau pakwe baca ni...haha

            Sakira said...

            Yes. Lembuku lembumu jua ;p

            ░♥si lampu neon♥░ said...

            takleh blah roti cicah sirap!

            +akufobia+ said...

            sepak lembu ni.dishdishdish.

            Aidi-Safuan said...

            kenapa aidi-safuan tidak di tag? sedih tol la! :(

            . FF . said...

            Terime kasih! Hehehe. Will apdet bout it later.